Bij TecT richten we ons op personeelsbemiddeling in de techniek. Wij zijn een groep enthousiaste en ervaren medewerkers met een klantgerichte service. Deze service bestaat onder meer uit een transparante en open communicatie met opdrachtgevers en kandidaten.

Wij vinden het belangrijk dat de communicatielijnen kort en helder zijn. Deze werkwijze wordt dan ook niet alleen naar buiten uitgevoerd, maar ook binnen TecT zelf. TecT staat voor een persoonlijke, klantgerichte benadering, nuchtere Twentse mentaliteit en het leveren van kwaliteit.

TecT richt zich met de dienstverlening op Detachering, Werving & selectie en RPO (Recruitment Process Outsourcing) voor diverse vakdisciplines in de techniek. Wij bemiddelen kandidaten die opgeleid zijn met MBO(+), HBO-, en WO niveau.

Past dit bij jou en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan gaan we dus graag het gesprek met je aan om te spreken over jouw werkervaring en opleiding(en), maar bovenal jouw toekomstambities.

TecT levert engineers, werkvoorbereiders, tekenaars, technisch vakbekwame monteurs en meer die allen in bezit zijn van de benodigde kwalificaties en ervaringen. Hierdoor kunnen zij worden ingezet op verschillende projecten. 

De verbinding tussen jou als kandidaat en een mooie nieuwe technische uitdaging en aan de andere kant jouw structureel in te vullen functie en de geschikte technische kandidaten.

Mogelijkheden:

W&S (Werving & Selectie), de kandidaat gaat direct een arbeidsovereenkomst aan.

Detachering – vast, na de overeengekomen inleentermijn gaat de kandidaat een arbeidsoverkomst aan.

Bij recruitment process outsourcing besteedt de opdrachtgever het gehele recruitment process voor vast personeel uit aan TecT. Dit kan van een enkele moeilijk in te vullen vacature tot alle vacatures binnen de organisatie. Wij zorgen voor de zoektocht naar geschikte mensen en de kandidaat tekent rechtstreeks een arbeidsovereenkomst bij de opdrachtgever.

Met onze jarenlange ervaring in het recruitment zijn wij voor HR- en recruitmentafdelingen de juiste sparringpartner. Door exclusief TecT te laten werven voor een vacature zorgt men voor commitment, volledige openheid en transparantie.

team-tect