TecT WK Poule

Op zondag 20 november begint in Qatar het langverwachte én de voorbije jaren veelbesproken WK in Qatar. Voor het eerst is een wereldkampioenschap voetbal niet in de (Europese) zomer, maar in de winter. Van voor het sinterklaasfeest tot vlak voor kerst strijden 32 landen, waaronder het Nederlands elftal, om de felbegeerde wereldbeker. En jij kunt tot en met de finale op zondag 18 december meestrijden in onze ‘TecT WK-poule’. Jij doet toch ook mee? Deelname is volledig gratis! En er vallen mooie prijzen te winnen!

!! ATTENTIE !!
Zorg jij er daarnaast voor dat één of meerdere collega’s van jou mee doen aan de ‘TecT WK Poule’, dan kan dat voor jou óók mooie prijzen opleveren! Zie hieronder!

Wat is de bedoeling?
Voorspel de uitslagen van de 48 groepswedstrijden van het WK voetbal. Voorspel daarnaast ook het verdere verloop van het toernooi, want dit kan je een mooi aantal punten opleveren. Zie hieronder. Het formulier plaatst de landen op de juiste positie n.a.v. jouw voorspellingen, dus je hoeft zelf niets na te kijken/door te rekenen. Hierbij is het wel van belang dat je eerst de groepswedstrijden in vult, en daarna pas naar de achtste finale(s) gaat kijken!

Verder zijn wij benieuwd wie jij bij de drie groepswedstrijden van Oranje als eerste doelpuntenmaker verwacht. Daarnaast kun je nog punten verdienen door de topscorer, het aantal doelpunten van de topscorer, het aantal goals in het toernooi en het aantal kaarten van het toernooi te voorspellen. In totaal zijn er met deze poule 2.750 punten te verdienen!

Hoe werkt de puntentelling?
De puntentelling werkt als volgt: voorspel je de exacte uitslag goed dan krijg je daar 20 punten voor. Voorspel je goed welk land het duel wint, of dat het duel in een gelijkspel eindigt, dan krijg je daar 10 extra punten voor. Kortom, maximaal 30 punten per wedstrijd. De punten van alle voorspelde wedstrijden bij elkaar opgeteld vormen jouw totaalscore en bepalen je positie in het algemeen klassement. Deze verdeling geldt puur voor de groepsfase van het WK, dus voor de eerste 48 wedstrijden van het toernooi. In totaal zijn er in de groepsfase 1440 punten te verdienen!

Extra punten!
Na de groepsfase zijn er extra punten te verdienen. Je ontvangt extra punten voor:

– De juiste eerste doelpuntenmaker namens Oranje, bij de drie groepswedstrijden
Wedstrijd 2, 19 en 36
30 punten (90 punten in totaal)
– Per juist voorspelde eindpositie in de groep (positie in de groep is dus van belang)10 punten (320 punten in totaal)
– Per land dat de achtste finale bereikt (positie niet van belang)10 punten (160 punten in totaal)
– Per land dat de kwartfinale bereikt (positie niet van belang)20 punten (160 punten in totaal)
– Per land dat de halve finale bereikt (positie niet van belang)30 punten (120 punten in totaal)
– Per land dat de finale bereikt (positie niet van belang)50 punten (100 punten in totaal)
– Juist voorspelde wereldkampioen                                                                               200 punten
– Topscorer30 punten
– Topscorer – Aantal goals
30 punten helemaal goed
20 punten / Verschil 1 goal
10 punten / Verschil 2 goals
30 punten
– Aantal goals in het toernooi
50 punten helemaal goed
40 punten / Verschil 1-5 goals
30 punten / Verschil 6-10 goals
20 punten / Verschil 11-15 goals
10 punten / Verschil 16-20 goals
50 punten
– Aantal kaarten (rood en geel) in het toernooi
50 punten helemaal goed
40 punten / Verschil 1-5 kaarten
30 punten / Verschil 6-10 kaarten
20 punten / Verschil 11-15 kaarten
10 punten / Verschil 16-20 kaarten
50 punten

Mooi, maar wat kan ik precies winnen?
Het onderwerp ‘voetbal’ is toch altijd een mooi onderwerp bij de koffieautomaat. Het brengt daarnaast een mooie dynamiek met zich mee! Daarom dagen we jou, maar ook jouw huidige collega’s uit om mee te doen met de ‘TecT WK-Poule’.

Enthousiasmeer jij een collega voor de ‘TecT WK Poule’ en valt hij/zij uiteindelijk in de prijzen? Dan val jij ook in de prijzen!! Kortom: Hoe meer collega’s jij de poule in laat vullen, hoe groter de kans is dat jij een prijs pakt!
Heb je als individu aan het einde van het WK de meeste punten verzamelt, dan win je een:
JBL Flip 6 speaker -> Als een collega van jou zich laat kronen tot winnaar, dan win jij dus ook een JBL Flip 6 speaker!
– Ben jij of één van jouw collega’s de uiteindelijke winnaar? Dan winnen jullie samen een waardebon voor een lunch/diner naar keuze van €100,00.

Hoe/wat moet ik doen?
Iedere deelnemer dient zich aan te melden onder vermelding van:
– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– Telefoonnummer
– Werk-/opdrachtgever

De “kenners” mogen laten zien dat ze er echt verstand van hebben! Dus maak je maar op voor de plaagstootjes, de onderlinge “strijd”, de scores van “onverwachte kenners” én uitgebreide analyses bij de koffieautomaat! 😉

Meld je aan en doe mee! Download dit bestand en stuur hem uiterlijk vrijdag 18 november 12:00 uur naar morsink@tect.nl!