Zwolle

Senior projectmanager EBS Noord Nederland Enexis
Aantal uur: 40 | Locatie: Zwolle

Startdatum: z.s.m.

Eind datum: 01-01-2021, met optie op verlenging

Afdelingsinformatie
De afdeling Projecten & Programma’s maakt deel uit van de organisatie Infra service en is gepositioneerd onder Engineering en Realisatie Noord, onderdeel van EBS. Het team P&P bestaat uit een Manager,  Projectmanagers, Expert Engineers en Maintenance Engineers.

Functieomschrijving
Als projectmanager EBS leid je meerdere multidisciplinaire projecten met een hoog afbreukrisico voor het realiseren van bedrijfsmiddelen tegen zo laag mogelijke kosten, binnen planning en met behoud van kwaliteit en met een voortdurende aandacht voor verdere kosteneffectiviteit en kwaliteitsverbetering. Uiteraard staat veiligheid hierbij altijd voorop.

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het opstellen van projectplannen voor uitbreiding, aanpassing en nieuwbouw van bedrijfsmiddelen (betreffende uitvoerende werkzaamheden op HS/MS stations). Daarbij ben je budgetverantwoordelijk, je bewaakt de voortgang van de diverse projecten en verzorgt periodieke rapportages. Je beoordeelt offertes in technische zin. Daarnaast voer je nacalculaties uit en rapporteer je aan je manager c.q. opdrachtgever. Je onderhoudt contacten met de voor het project relevante stakeholders, zoals aannemers.

Bekijk vacature
©2016 Tect Contracting & Engineering   |   Contact   |   Sitemap   |   Website ontwikkeling: Webton.nl
20190107